MAF Arkitektkontor AB


Det händer


JOBBA HOS OSS

MAF Arkitektkontor växer med våra uppdrag vilka ger oss möjlighet till utveckling av både företaget och vår viktigaste tillgång, våra medarbetare. Vi söker dig som vill få stor möjlighet att utveckla dig själv och företaget samt har stort intresse för arkitektur i alla sina delar. MAF har i nuläget ca 50 anställda i Luleå, Piteå, Umeå och Stockholm. Vi erbjuder bred kompetens från idé till färdigt projekt.

Mer information om företaget finner du längst ned på sidan.

LULEÅ  
Sänd din ansökan till  peter.haggmark@maf-ark.se

Chefsarkitektutförlig information finns längre ner på sidan

Arkitekt SAR/MSAerfaren. Egna kunder är meriterande

Arkitekt SAR/MSAmedverkande

Handläggande byggnadsingenjörer / Projekteringsledareerfarna

Byggnadsingenjörmed minst 3-års erfarenhet


UMEÅ
Sänd din ansökan till  anders.taflin@maf-ark.se

Arkitekt SAR/MSA
, med några års erfarenhet

Byggnadsingenjörerfaren

Byggnadsingenjörgärna nyutexaminerad


PITEÅ
Sänd din ansökan till  peter.haggmark@maf-ark.se

Arkitekt SAR/MSA, med några års erfarenhet

Arkitekt SAR/MSAmedverkande

Handläggande byggnadsingenjörer / Projekteringsledareerfarna


STOCKHOLM 
 
Sänd din ansökan till  peter.karlsson@maf-ark.se

Handläggande byggnadsingenjörer / Projekteringsledare
alternativt Arkitekt med god projekteringsvana
erfarna

 

LÄNGRE PRAKTIK
I nuläget har vi eventuellt möjlighet till en praktikplats från 1 januari 2019, men endast i Luleå. Ett grundkrav är att du studerar på arkitektlinjen i Umeå, Stockholm, Lund eller Göteborg. Sänd din ansökan till jobbansokan@maf-ark.se


SOMMARJOBB / KORTARE PRAKTIK

Sänd din ansökan till jobbansokan@maf-ark.se

 

Har du frågor eller vi höra mer om våra tjänster så är du välkommen att kontakta oss: 

Luleå/Piteå/Allmänt om MAF
Peter Häggmark, VD - peter.haggmark@maf-ark.se - tel 070 342 58 04

Umeå
Anders Taflin, KC - anders.taflin@maf-ark.se - tel 070 214 25 18

Stockholm
Peter Karlsson, KC - peter.karlsson@maf-ark.se - tel 070 783 99 47

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp. Tack för att du respekterar det

CHEFSARKITEKT I LULEÅ
Dina möjligheter
Vi söker en chefsarkitekt till vårt inspirerande huvudkontor i Luleå. Utvecklas i en ledande position där du får inflytande över de intressantaste uppdragen, från första skiss till sista touch. I rollen väntar frihet och möjligheter att påverka projekt, samhällsbyggnad och arkitektur på en lokal, nationell och internationell arena. Du kommer att vara ett av våra främsta namn och ansikten utåt.

Din nya tjänst
Du kommer främst att vara engagerad i våra mest intressanta och komplexa uppdrag där du leder arbetet och har ansvaret för att förverkliga visionen om god arkitektur som håller över tid. Du finner dig i en roll där du kan göra andra arkitekter bättre och i en position där du kan skapa förutsättningar för dina medarbetare att utvecklas.

I din roll bygger du goda relationer med beställare och underkonsulter och stärker samarbetet och kontakten med kunder och marknad. Du fortsätter att bygga nätverk, såväl lokalt och regionalt som nationellt och internationellt. 

MAF:s stora spännvidd på uppdrag skapar omväxling och variation. Med dig har du närmare 50 ingenjörer och arkitekter varav hälften finns på plats i Luleå. Att jobba nära våra många duktiga ingenjörer ger dig möjlighet att fokusera på den arkitektoniska gestaltningen. Du samarbetar också nära våra kontor och kollegor i Stockholm, Piteå och Umeå.  

Dina kvalifikationer, egenskaper och erfarenheter
Vi söker en arkitekt som leder, utvecklar och utmanar. Liksom oss tror du på god arkitektur i alla dess delar. Du står aldrig stilla och du lutar dig aldrig tillbaka. Du tror på det vi gör och det vi varje dag och med varje nytt uppdrag försöker skapa, med kvalitet och arkitektur som håller över tid.

Vi söker dig som har formell arkitektexamen samt har mångårig erfarenhet från att driva arkitektuppdrag. Du har goda erfarenheter av kundansvar och egna kundkontakter. Du kan och vill leda och fördela arbete och har förmågan att motivera andra på ett sätt som lyfter kvalitén och arkitekturen till nya höjder.

Du lyssnar in din omgivning och utvecklar med handlingskraft. Du är drivande, du förverkligar dina visioner och tar uppdragen i mål. Du kan planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du andas arkitektur i alla dess delar och former, men du är också omvärldsorienterad och har ett stort intresse för samhällsbyggnadsfrågor. Det är meriterande om du har arbetat i ledande ställning och har egna kundkontakter sedan tidigare. Vi fäster stor vikt vid att du har god kommunikativ förmåga i svenska, både i tal och skrift. 

Vill du ställa frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Peter Häggmark på e-post peter.haggmark@maf-ark.se eller på telefon 070 342 58 04.

Din ansökan med CV sänder du per e-post till peter.haggmark@maf-ark.se
Sista ansökningsdag är 2018-06-02 

Om MAF Arkitektkontor AB
MAF Arkitektkontor har funnits sedan 1939. Det gör oss näst äldst i Sverige. Det innebär på intet sätt att vi är förlegade eller traditionella. Tvärtom så är det kanske det finaste och främsta beviset att vi alltid har lyckats anpassa oss, att vi alltid tänker nytt med erfarenhet, med tanke på tidlös arkitektur och med respekt för funktion och kvalitet. Vår ålder visar på stabilitet och kreativitet. MAF håller med tiden, utvecklas med samhället och utvecklar arkitekturen som bygger framtiden. 

Vi har en anda som säger att vi ska vara det mest efterfrågade arkitektföretaget i Norrbotten och Norrland när det gäller god arkitektur. Vi vill nämnas bland landets bästa arkitektföretag och vi ska uppmärksammas på den internationella scenen. Vi är då som nu en samhällsbyggare med ansvar för funktion, kvalitet och arkitektur som håller över tid, men vi är också en samhällsutvecklare som vill förändra, förädla och påverka världen runt om oss. Vi ska vara kända för att vilja hitta en balans mellan ekonomi, teknik, funktion, estetik och miljö i allt vi tar oss för. Vi står inte stilla och vi lutar oss inte tillbaka. Det har vi inga planritningar på att göra i framtiden heller.

Vår bredd är vår styrka. Den ger oss kapacitet och möjligheter att jobba med arkitektur som tillgodoser komplexa behov, som löser problem och håller över tid. Med en stor spännvidd på våra uppdrag, inom allt ifrån husbyggnad och inredning till fysisk planering och stadsbyggande, kan vi erbjuda en bred kompetens inom områdena arkitektur, byggteknik, inredning och design, bygg- och projektledning samt stadsbyggnad.  Att basen är offentliga beställare är någonting som vi värnar om. Det ger oss möjligheter att dagligen skapa mervärde för samhället som vi lever i. 

På vårt huvudkontor i Luleå jobbar 25 ingenjörer och arkitekter sida vid sida. Vi har även kontor i Piteå, Umeå och Stockholm vilket ger oss närvaro på våra lokala marknader och styrka att tillsammans anta nationella intressanta uppdrag. Vår geografiska marknad omfattar framförallt Sverige och i synnerhet Norr- och Västerbotten samt Stockholm, men vi har även arbetat med enstaka projekt runt om i världen. MAF är ett personalägt företag med i nuläget ca 50 arkitekter och ingenjörer. Tillsammans levererar vi lösningar som håller i längden och skapar god arkitektur i alla dess delar.