MAF Arkitektkontor AB


Det händer


JOBBA HOS OSS

Vi har behov av fler medarbetare. Vi samarbetar intimt mellan våra kontor i Luleå, Piteå, Umeå och Stockholm och presenterar därför ett brett spektra av möjliga lediga tjänster. Vi erbjuder förutom intressanta uppdrag bland annat stor frihet under ansvar, breda kontaktytor mot kunder och stora möjligheter till en utveckling mot kund- och uppdragsansvar.

Vi söker dig som vill få stor möjlighet att utveckla dig själv och företaget samt har stort intresse för arkitektur i alla sina delar. MAF har i nuläget ca 50 anställda i Luleå, Piteå, Umeå och Stockholm. Vi erbjuder bred kompetens från idé till färdigt projekt.

Mer information om företaget finner du längst ned på sidan.

 

LULEÅ  
Sänd din ansökan till  peter.haggmark@maf-ark.se

Arkitekt SAR/MSA, erfaren.Egna kunder är meriterande

Arkitekt SAR/MSA, medverkande

Handläggande byggnadsingenjörer / Projekteringsledare, erfarna

Byggnadsingenjör, med minst 3-års erfarenhet


UMEÅ
Sänd din ansökan till  anders.taflin@maf-ark.se

Arkitekt SAR/MSA, 
med några års erfarenhet

Byggnadsingenjör, erfaren

Byggnadsingenjör, gärna nyutexaminerad


PITEÅ
Sänd din ansökan till  peter.haggmark@maf-ark.se

Arkitekt SAR/MSA, med några års erfarenhet. Egna kunder är meriterande

Arkitekt SAR/MSA, medverkande

Handläggande byggnadsingenjörer / Projekteringsledare, erfarna


STOCKHOLM  
Sänd din ansökan till  peter.karlsson@maf-ark.se

Handläggande byggnadsingenjörer / Projekteringsledare
alternativt Arkitekt med god projekteringsvana, 
erfarna

 

LÄNGRE PRAKTIK
I nuläget har vi eventuellt möjlighet till en praktikplats från 1 januari 2019, men endast i Luleå. 
Ett grundkrav är att du studerar på arkitektlinjen i Umeå, Stockholm, Lund eller Göteborg.Sänd din ansökan till jobbansokan@maf-ark.se


SOMMARJOBB / KORTARE PRAKTIK
Sänd din ansökan till jobbansokan@maf-ark.se

 

Har du frågor eller vi höra mer om våra tjänster så är du välkommen att kontakta oss: 

Luleå/Piteå/Allmänt om MAF
Peter Häggmark, VD - peter.haggmark@maf-ark.se - tel 070 342 58 04

Umeå
Anders Taflin, KC - anders.taflin@maf-ark.se - tel 070 214 25 18

Stockholm
Peter Karlsson, KC - peter.karlsson@maf-ark.se - tel 070 783 99 47

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp. Tack för att du respekterar det

Om MAF Arkitektkontor AB
MAF Arkitektkontor har funnits sedan 1939. Det gör oss näst äldst i Sverige. Det innebär på intet sätt att vi är förlegade eller traditionella. Tvärtom så är det kanske det finaste och främsta beviset att vi alltid har lyckats anpassa oss, att vi alltid tänker nytt med erfarenhet, med tanke på tidlös arkitektur och med respekt för funktion och kvalitet. Vår ålder visar på stabilitet och kreativitet. MAF håller med tiden, utvecklas med samhället och utvecklar arkitekturen som bygger framtiden. 

Vi har en anda som säger att vi ska vara det mest efterfrågade arkitektföretaget i Norrbotten och Norrland när det gäller god arkitektur. Vi vill nämnas bland landets bästa arkitektföretag och vi ska uppmärksammas på den internationella scenen. Vi är då som nu en samhällsbyggare med ansvar för funktion, kvalitet och arkitektur som håller över tid, men vi är också en samhällsutvecklare som vill förändra, förädla och påverka världen runt om oss. Vi ska vara kända för att vilja hitta en balans mellan ekonomi, teknik, funktion, estetik och miljö i allt vi tar oss för. Vi står inte stilla och vi lutar oss inte tillbaka. Det har vi inga planritningar på att göra i framtiden heller.

Vår bredd är vår styrka. Den ger oss kapacitet och möjligheter att jobba med arkitektur som tillgodoser komplexa behov, som löser problem och håller över tid. Med en stor spännvidd på våra uppdrag, inom allt ifrån husbyggnad och inredning till fysisk planering och stadsbyggande, kan vi erbjuda en bred kompetens inom områdena arkitektur, byggteknik, inredning och design, bygg- och projektledning samt stadsbyggnad.  Att basen är offentliga beställare är någonting som vi värnar om. Det ger oss möjligheter att dagligen skapa mervärde för samhället som vi lever i. 

På vårt huvudkontor i Luleå jobbar 25 ingenjörer och arkitekter sida vid sida. Vi har även kontor i Piteå, Umeå och Stockholm vilket ger oss närvaro på våra lokala marknader och styrka att tillsammans anta nationella intressanta uppdrag. Vår geografiska marknad omfattar framförallt Sverige och i synnerhet Norr- och Västerbotten samt Stockholm, men vi har även arbetat med enstaka projekt runt om i världen. MAF är ett personalägt företag med i nuläget ca 50 arkitekter och ingenjörer. Tillsammans levererar vi lösningar som håller i längden och skapar god arkitektur i alla dess delar.