MAF Arkitektkontor AB


Jessica Erlaskog


Jobbar som

Arkitekt. Jessica har examen i arkitektur med en Master i hållbar arkitektonisk produktion vid Umeå Arkitekthögskola.  

Erfarenhet

Jessica är anställd sedan oktober 2016. Hon har tidigare arbetat för Link Arkitektur i Umeå, Arkinova Arkitekter och kommer senast från en projektanställning om centrumutveckling hos Vännäs kommun. Hon har även studerat Glas, form och skulptur på Umeå universitet och har gjort installationer med publik konst.

Jessica har som arkitekt arbetat med bostadsprojekt, samhällsstrategier, ombyggnadsprojekt, privatbostäder, publika byggnader, vårdlokaler, skola och en del arkitekttävlingar.

Genom tidigare arbetsplatser och utbildning har hon även erfarenheter från fordonsindustrin, dagligvaruhandel, och frisk- och sjukvården.

   

Annat intressant

Uppvuxen i en liten by mitt i skogen i Norsjö kommun, flyttade till Umeå för en satsning på friidrotten vid 15-års ålder. Har samlat goda meriter från ungdoms- och juniorlandslaget, men är nu enbart aktiv inom friidrotten på en hobbynivå.

Jessica har även ett stor intresse för byggande med naturmaterial och har gått kurser i traditionellt spåntaksläggande, lerklining och har nyligen byggt på ett halmbalshus i södra England.

 

Kontakt

Direktnummer
.
Mobil
+46 (0)73-330 04 11
E-post
jessica.erlaskog