MAF Arkitektkontor AB


Stina Vesterberg


Jobbar som

Kontorschef i Piteå. Civilingenjör i Arkitektur. Stina har läst Civilingenjör Arkitektur vid Luleå Tekniska Universitet med Rummet som inriktning och kompletterat sin utbildning med kurser inom hållbart byggande och stadsplanering.

Erfarenhet

Innan Stina påbörjade sina universitetsstudier arbetade hon som inredare och inköpare inom möbelbranschen i 6 år. Parallellt med studierna startade hon en egen enskild firma, i vilken hon ritat om- och tillbyggnader, nybyggnation av villor samt gjort inredningsjobb och färgsättningar åt privatpersoner. Till en början utförde hon hantverksjobben själv med allt från tapetsering, möbelrenovering och sömnad till snickarjobb. Hösten 2009 gjorde Stina sin praktik på MAF i Luleå där arbetsuppgifterna bland annat bestod av utformningsförslag, idéskisser och visualisering i 3D.

Annat intressant

Stinas examensarbete har titeln "Strategier för hållbart byggande i en kommunal kontext", vilket avspeglar Stinas brinnande intresse för grön arkitektur och hållbar utveckling. Drömmen är att i sitt verksamma yrkesliv kunna bidra till ett mer hållbart samhälle där vårt fantastiska djurliv och natur bevaras till kommande generationer.

Kontakt

Direktnummer
.
Mobil
070-604 15 16
E-post
stina.vesterberg@maf-ark.se